31 diciembre 2009

Ja el tenim ací : el 2010

Fa un any vaig comentar ací que per davant teniem un annus horribilis. No calia ser molt bruixa, tot, tot, pintava negre. Un any després hem superat les previsions. Ni els més pessimistes esperaven este rosari de gürtels-carcaños-madoffs-grips i segrestos.

En to personal, ni imaginar-me una germana a l'atur, un altre alcalde trànsfuga en el meu poble, o visitar alguna que altra vegada l'hospital. Ni per supost podia passar-me pel cap que per primera vegada en uns quants anys no faria el meu habitual gran viatge.

Però be, ja sabeu que m'agrada ser positiva. Almenys intertar-ho. I a més este 2010 és una xifra redona, millor dit perfecta. Eixe redolí del zero és un cercle tancat, la perfecció. Eixe 10 és la màxima nota, l'excel.lencia. Per tant bon auguri.

Només recomanar-vos una llarga llista de bons propòsits. D'eixos que no eixen en les enquestes de carrer. Propòsits útils. Somriure sempre, demanar perdó quan toca, plorar només per motiu de felicitat (o mirant una pel.lí), olorar l'aire en cims de noves muntanyes, contar contes a fills i nebots, cuinar per als amics, fer favors a canvi de res, i tornar a somriure encara més.

Feliç 2010

8 comentarios :

forks dijo...

Si és clar, el 2010 serà millor perquè hi serem nosaltres. Salut!

Anónimo dijo...

És un gran consell eixe de somriure. Tot es fa més bonic, més possible, més desitjable, més agradable, més fàcil, més clar...

Així fins a 12 mesos que tenim per davant per a vore les coses de manera optimista.

Anónimo dijo...

Per cert, ho he escrit jo. Lluís.

SITA dijo...

Claro que será un año redondo!!! No olvides la boda del año!!! la de tu Sita!!!jejeje,
Por lo de los propósitos...la verdad es que esos no son tan difíciles como lo del gym, el tabaco(los que fumen,claro),etc... Así que haremos lo posible por llevarlos a cabo.
Besitos y bona nit caragol rostit!!

Anónimo dijo...

Pense com tu, i firme cadascún dels bons propòsits que recomanes.
Feliç 2010!

german dijo...

no has nomenat una de les grans catàstrofes de l'any: no hi ha hagut sopar!!! a vore si en 2010 conseguim fer un lloc a les agendes!!! i, per cert, ni ho dubtes: serà un gran any!!! ;)

Anónimo dijo...

Bon any Pilareta!!! Jo també pense que el 2010 és un any redó. I si finalment resulta ser una elipse no passa res. Les formes imperfectes també m'agraden.
Molts besets

Anónimo dijo...

Hola de nou! M'ha passat com a Lluís. Sóc Xeliiiii!!!!!!!!!