03 julio 2008

The Police en València


The Do,do, do, the da,da da….ahí estava ell davant de mi i de 15.000 persones més. Sting al capdavant de The Police actuava anit a València i vaig tindre el plaer d’estar ahí. (merci a la merua germana Rouse).
Malgrat els 30 anys que porten darrere el trio anglés va donar tot. Tal vegada el concert s va quedar curt (cent minuts) però supose que estar ahí damunt sense parar un moment a eixes edats ja té que ser molt dur. Vaig tornar a sentir … with every breath you take, every move you make, every vow you break, every smile you fake, every claim you stake, l’ll be watching you ……. i com jo milers de veus van cantar amb ell.
El pop-rock que els va fer grans als 80 tornava a sentir-se de nou. Davant d’ells un públic fidel que reunia almenys tres generacions.
Un públic que es trencava al sentir el crit de Roxanne!
L’escenari i tot el desplegament audiovisual que acompanya a Police en esta gira es totalment i absolutament espectacular. Porten tres pantalles gegants on poder vore ben de prop un Sting amb le seues canes, les seues pates de gall i un moreno made in la Toscana. Eixe color amb la barba i el monyo practicament blanc li donen un aire de nàufrag a qui no m’importaria acollir en una illa deserta. Passen els anys i cada vegada està més interesant.
Per no parlar de la seua veu (evidenment no la mateixa que fa 30 anys, però aixó és llei de vida) i el seu accent british. Com he dit al principi, tot un plaer.

No hay comentarios :