23 marzo 2008

Stay hungry ! Stay Foolish!

Un amigo me ha enviado el discurso que Steve Jobs, creador de Apple y de Pixar, dio en una graduación de licenciados de la Universidad de Stanford. No tiene desperdicio alguno y si podeis es mejor escucharlo entero, está en el Youtube, de todas maneras aquí os dejo un trocito. Es muy bueno, tanto como aplicación de ley de vida, como motivación para poder ver el bosque entre tanta tonteria, o simplemente como ejemplo de cabeza bien amueblada. A mí me ha gustado mucho.
Stay hungry ! Stay Foolish!

3 comentarios :

Teresa dijo...

A la meva ciutat cada any organitzen un cicle de comferències que es titula: "El repte de ser persona avui". Titul suggerent, oi? I a més a més de suggerent és interessantíssim. En una de les comferències a la que vaig assistir, el ponent va dir:
"Ara imagineu-vos que us diuen que ha de venir una catastrofe i que només us queden 24 hores de vida. Què farieu?" Va fer un llarg silenci perquè la gent pensés i desprès va afegir: "I per què no ho feu?"
Li he donat moltes voltes a aquesta reflexió i la veritat és que no és fàcil fer tot el que voldries encara que no sàpiques ben bé perquè no ho fas. I el que és cert és que moltes coses et penedeixes de no fer-les. Bé, en realitat del que més et penedeixes és del que no fas, del que deixes de fer... però així som de complicats...
Ni ens mantenim hungry, ni ens mantenim foolish.

Pilar Llorca dijo...

Quanta raó tens Teresa, ni ens mantenim foolish , ni hungry, ni res de res, i fa ràbia, veritat? Ens passem el dia penedint-se del que no hem fet i així ens va. A veure si espabilem. Besets i gràcies per continuar per ací.

Anónimo dijo...

Leí la semana pasada el discurso pero no pude escribirte nada, gracias por la recomendación. Besos Seronovesientas