01 noviembre 2009

Novembre

Comença novembre, el mes 10. Però a pesar de tan bona nota no té res de perfecte, és més és el mes de les decepcions. Al novembre te'n adones de que tot allò que et vas prometre que començaries a fer en la "reentrè" de setembre ha passat a millor vida.

Tens pendent anar al gimnàs desprès de pagar la matrícula, les classes d'angles no són el que tu imaginaves, el ioga l'has deixat per aborrit, el padel t'ha deixat un lesió de colze...

Conclusió, comença novembre amb sentiment de fracàs. I per arredonir tanta negativitat, enguany el 1 de novembre, dia de Tots Sants, cau diumenge, per tant ens quedem sense un dels nostres ponts preferits. Ens toca quedar-se a casa. Només espere que la nit de Halloween, toquen a la meua porta i siga Brad Pitt amb allò de Truck or treat? Però estic pensant que la nit de Halloween cau dissabte, i clar jo segur que estaré de canyes per ahí, Xe, que mala sort Bratt !.

5 comentarios :

german dijo...

pilar, és la poca llum que hi ha, no et preocupes! ;) el problema només vé si ens obsessionem posant-nos fites que sabem que són impossibles. Per cert, quedar amb tu també ho és!! :)

Anónimo dijo...

Una cosa bona te. Son les festes del nostre poble

la sargantana del puig campana dijo...

Ejem, ejem, Germà, quina barra tens, et baix telefonar la setmana passada i encara estic esperant. Tú si que eres impossible. Moreno.

Anónimo, tens tota la raó. Queden 5 dies.

sita dijo...

Sita mía, seguramente Brad no toca al timbre porque en su diccionario English-Spanish no existe el "Sesto", jajajaja

la sargantana del puig campana dijo...

Que me partoooo, muy bueno.