31 agosto 2008

Despedida d'agost


Abans d'anarme de vacances volia deixar-vos unes recomanacions de l'última hora. He estat tres dies fent el "gamba" per el nord de la Comunitat Valenciana amb els amics, com a despedida de l'estiu i com a benvinguda d'este setembre fantàstic, gairebé orgàsmic, tanta és l'emoció que me embarga , que diria el Borbó en arribar el Nadal.

Com deia, estes recomanacions són, una passejada pel parc natural del Desert de les Palmes, a Castelló. Un lloc que els Carmelites van triar com a lloc de retir espiritual, i no anaven errat els tios. Molt verd, amb margalló per totes bandes ( de ahí el nom de les palmes), perfecte per fer una passejada, llarga o curta, aixó es pot triar. El que no té elecció es on podeu anar a dinar. S'ha d'anar al restaurant "El desert de les palmes" ( de imaginació no van sobrat) i demanar caldereta de bogavante o rap. Tremendo.

L'altra recomanació són les platges d'Almenara (Castelló) , són paregudes a les de L'Albir (L'alfàs del Pi) però més obertes, i sense molta gent. En la platja anomenada de la Casa Blanca, hi ha un xiringuito , El Xato. Mel de romer, per sopar o dinar. Tellines, parillada de sardines, sepionet, fideuà....

1 comentario :

Anónimo dijo...

endivia, envidia,o com se diga, que se jo.....
a patir no li val, eh!
-com diria la germana de MURIEL.
"Eres mala Pilarrrr."