03 agosto 2008

Agost a casa

Agost : el millor mes per a quedar-se a casa. Ja fa anys que no tinc cap dubte, per esta raó sempre agarre les vacances en setembre. Però enguany torne a confirmar allò totalment palès.
Tots els veins han fugit. L'edifici es meu totalment. Silenci total. Descans assegurat i sopars a la terrassa. I pel que fa a la feina, tot està programat. Per als qui treballem a la premsa és un mes predecible amb el permís d'Eta. Ocupació hotelera, operació de trànsit, festes d'Elx, ofegats en platges.... L'agenda es repeteix amb el mateix ritme pausat i relaxat. No hi ha agenda política, ni institucional. Les fabriques tanquen i només Marivent fa rodar la màquina. I damunt,enguany tenim un agost olímpic. Per tant la gent que no està de vacances es quedarà asseguda al sofa de casa. Perfecte. Amb una mica de sort no hi haurà cues ni en Mercadona.
Els diaris s'aprimen, i els concursos i les series de TV acaben, per tant temps de relax per cultivar el cos i l'ànima. Es a dir temps de tintos de verano i un bon llibre.

1 comentario :

Txema Rico dijo...

Qué bé que vius Pilareta...!!!