30 mayo 2007

Iniciativa.

De vegades, apretant el botó de rebobinat que tenim al cervell, segur que heu pensat en dos paraules : ...i si..., i si haguérem dit allò, i si haguérem fet açò...... ...potser...seria diferent?. Imagineu que si en aquell moment haguérem aceptat eixe treball, ...si haguérem possat una mica de la nostra part amb eixa persona, en definitiva,.....si ens haguérem donat una oportunitat.
Moltes vegades mirant el passat (que de vegades està ahí, a l'última conversa de barra de l'últim bar) he comprobat que he malbaratat un moment. I de vegades, en un moment se'n va la vida. Esta última frase sembla un títol de cançó. Però es ben certa. Pensant i repensant ( a lo millor deuria de deixar de fer-ho) en tot acó, que segur vos ha passat alguna vegada, he tret una conclusió : Cal jugarse-la moltes vegades, cal arriscar-se, cal pendre l'iniciativa.
Jo fa ja un temps que ho estic fent, i no estic penedint-me per a res de estes xicotetes passes. Perquè fins i tot en la resposta de la decisió presa , siga la que siga, veus la recompensa. He passat molt de temps tallant-me en moltes decisions que no vaig pendre per por, per vergonya, per timidesa, per mandra. Perquè és millor no saber a dur-te una decepció, a que et diguen un no clar, a no sentir el que volies sentir. Greu error. Perque una resposta que no és la que voldries sentir, pot convertirse en una llum aclaridora. L'última decisió que he pres va obtindre una resposta que podia ser sí, o podia ser no. Donava igual la resposta, el que necessitava era fer la pregunta. Aclarir-me. Fins i tot, llevar-me un pes de damunt. Moltes vegades arribem a tindre el cap embotat de coses que voldriem demostrar, de coses a dir que no saps com dir, de dessitjos que de vegades simplement són dubtes, pero sobre tot de pors, de temors. Pendre l'inicitiva i jugarte-la és el millor que pots fer. Perquè sempre serà una batalla guanyada. Amb baixes o sense, però amb l'orgull intacte. Tal vegada siga perquè el que pren la iniciativa juga amb ventaja. Sap sempre per on poden arribar les fletxes,i portarà col.locada la cuirassa.

3 comentarios :

Anónimo dijo...

per fi t'has donat conter?

Anónimo dijo...

y que resultado te ha dado esa decisión?

Anónimo dijo...

tens molta raó i no crec que es puga afegir molt més.
salut!
-net