27 noviembre 2012

Una opció per dinar arròs a València : Carosel


Feia molt de temps que no deixava ací un comentari gastronòmic sobre un restaurant. Deu ser que amb la crisi esta de la punyeta ja no vaig tan sovint. Aiiii... que serà veritat que he viscut per damunt de les meues possibilitats. En fi. Corregiré esta manca d'entrades sobre llocs on menjar , amb el post de hui dedicat a un restaurant de València, el Carosel, en Ciutat Vella.

I he de començar dient que "de fora vindran que de casa vos tiraran". Si senyor , he menjat un bon arròs a Valencia, però el cuiner és .....ta ta ta chaaan... alacantí, de Pego per més senyes, i totes les varietats d'este producte són plats alacantins, en concret en el menú del dia: arròs amb bacallar i flor-i-col, i arròs amb fesols i naps. Com en casa de ma mare.

I la millor crítica que puc fer és que estava molt bo. Un ditet d'arròs en la paella, amb els seu punt de cocció i un sabor deliciós. Este no és un restaurant de "altos vuelos" ni de "disseny Calatrava", és una opció informal, amb preus correctes i productes que supose venen directament del Mercat Central que està a només 100 metres.

Tenen un menú de 18 e, que inclou quatre entrants : kebab d'escalivada, pinxo de botifarra i carabasseta, rollito de verdures i una copa amb una versió de les clòtxines amb vinagreta que trobem als bars. Després tenen dos arrossos a triar i postre. La pega és la carta de vins, un pelet curta.







2 comentarios :

dapazzi dijo...

Pilar que bien vives!.... de mayor quiero ser como tú.

Anónimo dijo...

De fora o de dintre...això que li ho diguen a WERTerroreducation. Un plaer descobrir amb tu