01 septiembre 2011

1 de setembre

1 de setembre. Per a mi és una data màgica, quasi tàntrica. Evocadora d'un temps feliç. Clar, que la que parla és una d'eixes persones raretes que prefereix agarrar les vacances a setembre i treballar tot agost.

Per aixó, a mi la reentré em sona a mite. I la "vuelta al cole" només la note pels "bonocoles" que et regalen en molts establiments. Tampoc vinc patint el síndrome post-vacacional: es clar que torne a l'octubre, però amb el Nadal tocant a la porta, es viu d'un altra manera.

A més a més , al setembre la televisió per a mi pateix una apagada general, i així em lliure de tots eixos símptomes de nova temporada : les series de TV que començen i els anuncis de coleccionables.

És un mes sense vaga als aeroports,, sense cua a les terraces per ferte una cervesa, la biblioteca torna a obrir per les vesprades, acaben les locucions nefastes dels becaris a la radio, i tot el món torna al seu lloc. I jo mentre, baixe la maleta de dalt l'armari i deixe el mòbil a qualsevol racó de casa.

Benvolguts lectors, amics i desconeguts, tanque el blog per unes setmanes. Me'n vaig molt lluny, però tornaré. I a la tornada ho conte. Feu bondat. Fins prompte.

4 comentarios :

Laura T. Marcel dijo...

Que vagi molt, molt bé!

dapazzi dijo...

una postal pilreta perfa, jo les col.leccione.

Txema Rico dijo...

Quan siga major vullc viure igual de bé que tú, com a minim...jajajaj!!! Hale a gaudir que t'ho has guanyat...

dapazzi dijo...

pi pero ja eres al vietnam???????????