08 mayo 2011

El Mas de Borrás

Esta és una recomanació si vos agrada fer turisme rural i aneu amb xiquets. És el Mas de Borràs (El Maestrat, Castelló). Es tracta d'una masia tradicional en ple massís del Penyagolosa, en un raconet on la Comunitat Valenciana fita amb Aragó. El mas té alberg, i també cabanes de fusta totalment equipades.

Deia que ho recomane si porteu xiquets perque hi han monitors per fer diferents activitats i tenen també un recorregut multiaventura. També té opcions per a majors per fer caminades mes importants com pujar al cim del Penyagolosa (1.800m)i al Santuari de Sant Joan de Penyagolosa. Però si no es vol eixir dels voltants, hi han caminates més fàcils com el naixement del riu Carbo, el poble abandonat de Bibioj, el poblat iber, etc

El mas està envoltat del tipic bosc mediterrani d'altura, on trobem pi negre, roig i blanc i altres especies com sabina, roure, auró ocarrasca.

El menjar(ix més barat si agarres alguna oferta amb pensió completa) está molt be i tenen també un menú més del gust dels xiquets. La gent del mas, sobretot els monitors, són molt bons en lo seu, i fan tot molt agradable. Tot i que és un centre turistic totalmente rural, hi han xicotets luxes com piscina climatizada, un jacuzzi, i copes a 4 euros.

No hay comentarios :