22 junio 2006

Un pessic de paradis

És un pessic de paradís al nostre abast. Un descans pel cos i un analgèsic per a la ment. Situat a cavall entre Altea i L'Alfàs té la facilitat de resetejar el més estresat. I no és més que l'esència de la mediterrània, ací, a casa. 

Mirem l'horitzó i el tenim ahí. Estan tots els blancs i els blaus de Sorolla i l'olor de la cançó de Serrat. I quan s'alça la brisa i estàs vora l'aigua voldries parar el temps. Aleshores és quan les ones esclaten al teu costat i l'aigua que t'arriba s'evapora just en l'instant que et toca la pell. Una sensació única que et carrega d'energia positiva. Jo l'acompanye amb la cadència uruguanyyyyyyyana de la veu de Jorge Drexler , o em deixe seduir pel Wonderful de Diana Krall, i m' oblide de la paraula dilluns. 

Després cal entrar a l'aigua. Nadar creuant els blaus fins arribar al darrer. Nadar i nadar, i quan l'esgotament comença a guaitar, eixir i deixar-se acaronar pels dits famolencs del sol. Si tens la sort de notar en els teus llavis el regust salat d'un altra pell, aixó ja no és un pessic de paradís. Es el paradís sencer.

6 comentarios :

Anónimo dijo...

Definitivament, en tens enganxada....
Entenc cada una de les paraules que escrius, sent el salat d´aigüa, i l´energía carregan-se en el cos com si fora una batería .... que tenim que fer, som uns privilegias!!!!!! Està clar que podem ser encara mes, i a pesar de qui siga, ho serem!!!!

Sita dijo...

Sita, sin rodeos, eres la mejor describiendo sensaciones. Mira que me han gustado muchas de las cosas que has escrito,pero esta me ha encantado también, y eso que no voy a la playa(y lo sabes), que si llego a ir...

Anónimo dijo...

Ai Pilareta, eixes sensacions que descrius tans sols les pot fer un cor enamorat, sembla que no escrius, més be dibuixes images amb paraules, m'agradaria ser el teu partner, entendre d'art, m'esborrone quan pense que hem estat tan prop i alhora tan lluny, m'agradaria molt que algún dia em dedicares un quadre teu fet amb eixes paraules tan meravelloses, i que m'arribaren notant la calor del teu alé als meus oïts, eixint del teus llavis fent de pincell d'una meravella amb veu melodiosa, ai Pilareta quin quadre més bonic. Pensa-t'ho, jo no entenc d'art pero se apreciar una bona obra.

Una forta abraçada, des d'un lloc oníric i amb un gran sentiment de sana amistat que un dia la casualitat va fer que entropessàrem.

sargantana dijo...

moltes gràcies a cada un de vosaltres que deixeu en estes caixetes de comentaris coses tan sentides i tan boniques. La veritat és que m'agrada eixa sensació d'escriure per algú i saber que hi ha una conexió. molt agraïda , de veritat. merci.

Anónimo dijo...

las gracias las damos nosotros de poder decirnos tus amigos,,,eres meravellosa,,, jo tambe ascoltant a la Krall hem deixe trasportar a paradissos, prova amb "the look of love" i em contes sensations

Anónimo dijo...

Hola Pilar
Soy un admirador anónimo... no soy familiar... ¿podrías presentarme a todas esas chicas que hablan maravillosamente de sensaciones?

Un romántico que busca un rincón en Altea. Telf. 905675675