17 mayo 2006

El Barça Campio!

Que voleu que vos diga, si ho porte en la sang !! M'agrada que guanye el Barça , tot i que mai veig cap partit , ni tan sols m'agrada el futbòl. Però com fenòmen social, com a pinya de gent amb identificació i valors, m'agrada. Sempre he sentit aixó de que són més que un club, i és veritat, sense cap dubte. Potser, jo sóc més del Barça de Cruiff i del nen Guardiola, i també del Barça de Basket de la meua joventut amb Epi i Andres Jimenez. Però hui estic contenta amb este triomf. I per deixar palés com arribe a ser de blaugrana ací deixe este testimoni.



No cal dir que la del Barça sóc jo, l'altra amb l'antic equip del Hèrcules i l'escud del València és la meua germana Rosa, que mira per on continua sent del València , però de les que van als partits i tot. Be, només em queda dir: visca Barça campió!!!

3 comentarios :

Anónimo dijo...

Visca el Barça Sita!!!
Aunque en mi infancia era del Barça por ti y por Guardiola (y por llevar la contraria a nuestro hermano,claro está)prefiero que ganara el Barça antes que el Arsenal.Cómo no!! acordarme de esa foto que has colgado..."mare, que boniques les dos!!" Nunca hubiera pensado que hasta podrías hablar de futbol en tu blog, como siempre...nunca dejas de sorprenderme Sita mía!!!

natx dijo...

M'alegra molt el teu article al blog. Veig que comences a entendre el que é sel futbol. I ja no em bonegaràs quan et conte que el diumenge vaig anar al camp de futbol... Ara ja entens el que és l'emoció i l'adrenalinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Visca l'Alcoyano

Anónimo dijo...

A mi también me has sorprendido, será cosa de la sangre: hablas de futbol en tu blog!!!
Yo creo, y lo digo en serio, que esa foto nos marcó. Tú no tuviste más remedio que ser del Barça, para eso eras la preferida del iaio. Yo,en cambio, pude estar al borde de un desequilibrio emocional por llevar la camiseta de unos y el escudo de otros. Aquí se demuestra que no se sienten los colores, sino el escudo que llevas en el corazón (aunque tendría que volver a ver la foto para ver dónde lo llevo). De todas formas no sería del Hércules porque no me va nada el famoso: macho el Hércules! que gritan los energúmenos de turno. Te envidio sanamente por tener tiempo de escribir un blog y te mato por dar nombres... a ver si viene el hijo de Paco Roig y me monta un numerito.
Y como dice tu Sister... què boniques, mare!
Sólo te falta ir a ver un partido para rematar la jugada. Yo, si quisieras, intentaré sacar unas entraditas para el València-Barça de la próxima temporada. Eso sí, aunque espero que no ocurra, no vale levantarse si marca Etoo o Ronaldinho.
R.