29 enero 2007

Manduca

Molts de vosaltres sabeu que per mi menjar be és un dels plaers que fan més lleugera esta vida. Fins i tot em pregunteu per tal o qual restaurant, i vos fieu de mi quan faig una recomanació. Hui un company m'ha demanat un llistat de restaurants d'Alacant, i he pensat que és una bona idea penjar en esta húmil pàgina esta tria sense pretensions. I ja sabeu que per a gustos, colors. Però espere encertar en la majoria. Segur que m'oblide d'algun, així que podeu deixar en els comentaris futures recomanacions per a una pròxima elecció.
1. Cesar Anca. Cuina de mercat. El meu preferit. (Dalt de la Fnac). 96 512 43 62
2. Egún. Cuina vasca. Demaneu carn. 96 525 41 56
3. Ca Ladis. Cuina de mercat amb influències exòtiques. Pot ser dels últims en arribar i dels millors. 96 514 41 69
4. Lo de Reme. Cuina de mercat. 96 512 39 02 . (Benalúa)
5. Piripi. Arròs i bona barra. 96 522 79 40
6. La Ereta. Sopars d'autor amb vistes per impresionar la parella. 96 514 32 50
7. Pasta y Fantasia. Possiblement la millor pasta d'Alacant. 96 620 03 07
8. La Marmita. Cuina sense pretensions amb molt bona qualitat-preu. 96 520 02 33. Barri Sant Antón.
9. Nou Palas. 96 522 75 55. Canelons de tota la vida i productes frescos.
10. Guillermo. Tapeo de qualitat. Darrere del Mercat Central. 96 520 01 84
11. Cerveceria El Cantó. Tradició alacantina en tapeo.
12. La Spiga. Pizza i pasta junt a la catedral. Bona qualitat-preu. 96 521 99 88
13. Casa Salvi. Arròs en moltes varietats. Barri Obrer. 96 515 57 56
14. El Jumillano. Cal anar una vegada, les demés que et conviden.

8 comentarios :

Txema Rico dijo...

Sí senyora, això es una auténtica guia de "restaurants amb encant" de la ciutat d'Alacant. A més, coincidim en gustos en la majoria d'ells... t'oblides del "Auberge de France" o el "One One"...et perdone... tú sí que saps... Per cert has de tastar "Quebracho" en Torrellano...IMPRESIONANTE DOCUMENTO..

natx dijo...

Ñam Ñam. Que seria dels nostres comentaris gastronómics sense la 'ñ'?

Anónimo dijo...

bueno, ací un salivant... QUAN QUEDEM A DINAR???
germán

Cripema dijo...

Que buen gusto! (nunca mejor dicho) Coincido en todos! Los tomates rellenos de espuma de ventresca del Cesar Anca, un delicatessen...
(Mi favorito tambien)
Como curiosidad, si me dejas, propongo el Spon, fusion mediterranea- japonesa? Por aqui detras, por el Ayuntamiento.

Anónimo dijo...

m'ha costat però, mira, al final, que quan parlem de temes realment importants¡¡¡ com trobe a faltar soparets, picoteos, dinarets en alguns dels llocs que nomenes¡¡¡ qui ho haguera dit, amb el repelús que em donava eixa ciutat, jejeje
vic

Txema Rico dijo...

"Lo de Reme", ya no es lo que era. Una lástima, ya que es uno de esos restaurantes con "encanto" que vale la pena visitar de vez en cuando. Ha disminuido la calidad del servicio y de la materia prima, pero el precio sigue siendo el mismo: alto. Será dificil que vuelva a uno de mis rincones, hasta ayer, favoritos. Gálvez.

Paco Meléndez dijo...

¿Que no facilitarias tambien direcciones?. Lo digo por ser completa esta pedazo de guia. Deu!!

la sargantana del puig campana dijo...

Melendri , lo tendre en cuenta para la próxima ampliación de esta humilde pero sugestiva guia. Así como el resto de recomendaciones arriba hechas.