07 diciembre 2006

Que paren el mundo, que me bajo!

No sé si és el Nadal o açó ja ve de lluny, i el que és pitjor, que ja no té remei. Hui he fet un cop d'ull als periòdics i fan feredat. Atenció a este titular : Los expertos advierten de que uno de cada diez alicantinos sufrirá un trastorno mental en el 2020. No és moco de pavo, la noticia. Et poses a pensar i dius, a veure , si faig una llista de deu amics, un d'ells cau fijo. Qui será? Clar que , continues pensant i dius, i si al que li toca la grossa és a mi. Per aixó és millor no pensar, o no llegir els periòdics. Però ja que ho he fet, anem a continuar indagant en la noticia. Perquè si examines el titular, hi ha una cosa que encara fa més por. Et preguntes i perquè el 2020, i no el 2018 ? Que passa en el 2020 ? Ací ja m'he quedat més tranquila, ja sé que no sóc jo. I té una explicació: l'estrés i la tensió són en part els culpables de bona part d'estes pertorbacions, i jo el 2019 he acabat de pagar la hipòteca, per tant el meu nivell de tensió , vos assegure que haura baixat considerablement. Així, que aneu pensant, a veure si sou vosaltres els candidats.
Pèrò hui la premsa porta més "divertimentos".
En Washington , un avió té que fer un aterratge d'emergència perque una dona pateix un atac de pets, i els pasagers s'alarmen per la pudor a "mistos cremats". I en El Lepe, l'ajuntament instala màquines per a que durant el Nadal neve un quart d'hora cada dia. Es necessaria la neu? Si viuen a Huelva. Si mai l'han tingut.
I encara hi ha més. El restaurant japonés de Londres on va sopar Litvinenko, abans de palmar-la per ingesta-inhalació-tocamiento de polonio (que encara no m'ha quedat clar) , es centre de peregrinació de curiosos i frikis varios, i aixó que l'establiment continua tancant per ordre judicial.
Com està el món mundial. Senyors, estem tocats de la pera!! Com diria Groucho Marx, Que paren el mundo que me bajo!

No hay comentarios :