07 diciembre 2006

Que paren el mundo, que me bajo!

No sé si és el Nadal o açó ja ve de lluny, i el que és pitjor, que ja no té remei. Hui he fet un cop d'ull als periòdics i fan feredat. Atenció a este titular : Los expertos advierten de que uno de cada diez alicantinos sufrirá un trastorno mental en el 2020. No és moco de pavo, la noticia. Et poses a pensar i dius, a veure , si faig una llista de deu amics, un d'ells cau fijo. Qui será? Clar que , continues pensant i dius, i si al que li toca la grossa és a mi. Per aixó és millor no pensar, o no llegir els periòdics. Però ja que ho he fet, anem a continuar indagant en la noticia. Perquè si examines el titular, hi ha una cosa que encara fa més por. Et preguntes i perquè el 2020, i no el 2018 ? Que passa en el 2020 ? Ací ja m'he quedat més tranquila, ja sé que no sóc jo. I té una explicació: l'estrés i la tensió són en part els culpables de bona part d'estes pertorbacions, i jo el 2019 he acabat de pagar la hipòteca, per tant el meu nivell de tensió , vos assegure que haura baixat considerablement. Així, que aneu pensant, a veure si sou vosaltres els candidats.
Pèrò hui la premsa porta més "divertimentos".
En Washington , un avió té que fer un aterratge d'emergència perque una dona pateix un atac de pets, i els pasagers s'alarmen per la pudor a "mistos cremats". I en El Lepe, l'ajuntament instala màquines per a que durant el Nadal neve un quart d'hora cada dia. Es necessaria la neu? Si viuen a Huelva. Si mai l'han tingut.
I encara hi ha més. El restaurant japonés de Londres on va sopar Litvinenko, abans de palmar-la per ingesta-inhalació-tocamiento de polonio (que encara no m'ha quedat clar) , es centre de peregrinació de curiosos i frikis varios, i aixó que l'establiment continua tancant per ordre judicial.
Com està el món mundial. Senyors, estem tocats de la pera!! Com diria Groucho Marx, Que paren el mundo que me bajo!